Kada je u pitanju današnji članak u njemu ćemo pričati o jednoj zanimljivoj temi , a možemo slobodno da kažemo i veoma nebičnoj.

Naime, ona se tiče djevojaka na Balkanu, koje su se kao i sve djevojke na svijetu ugledale na svjetske trendove, pa su “pokupile” mnogo fazona kako steći dobar novac , steći slavu i kako da imaju mnogo pratilaca na instagramu.

Sve bi djevojkje željele da budu kao Kim Kardašijan, ali jednostavno ne ide to tako.

Kada su u pitanju naši prostori sve je nekako krenulo od Tijane Ajfon i Soraje koje su na neki način nametale standarde djevojkama, a one same sebe nazivaju starletama, a ako ćemo iskreno one nisu ništa drugo do običnih prostitutki, koje su mnogo novca uložile u svoj izgled kako bi bile atraktivnije.

Jedna od njih je svakako i Maca Diskrecija i vjerujemo kako nema osobe u regiji koja ne zna za nju.
Ona se prvo pojavila u jednom rijalitiju, Parovi, a porijeklom je iz Tuzle u Bosni i Hercegovini.
Na početku je ona bila ravna kao daska, ali je onda uložila velike novce u svoje tijelo i svoje grudi, a ono na čemu joj mnogi zamjere naročito ženski dio populacije jeste to da je ona javno priznala da pravi društvo raznim muškarcima i javno iznijela svoju tarifu.

Međutim, kada je ona u pitanju ovih dana je otišla čak i korak dalje.

Naime, ona je otvorila web sajt na kojem ona nudi svoje usluge potpuno besplatno, a ona tamo nudi slike i klipove, a zavisno od toga šta želite možete platiti od 100 dolara do čak 1.000 dolara.

Samo chat sa njom košta pet dolara.

Međutim, ni tu nije kraj, ona je nedavno razljutila sve kada je rekla kako ne može da shavti kako ljudi mogu raditi cijeli mjesec za samo 500 eura, kada ona sve to potroši u samo dva dana.

Mislite li da je ovo bahato? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje?

Preporuke