Svetlana ražnatović Ceca je ime , koje je nemoguće da ne znate ako živite ili ste odrasli na Balkanu , to je žena koja je obilježila našu scenu , ali generalno estradu iz više razloga ,ona je veomarano postala ikone srpkse javnosti i prosto je nemoguće zaobiči je u bilo kojoj sferi života. Prvobitno je svima postala poznata kao pjevačica u usponu , mlada zgodna i polako ali sigurno uspješna , zatim je postala supruga Željka Ražnatovića Arkana i od tog se trenutka njen život potpuno promijenio , jer je njen identite postao vezan isključivo za njega. KOliko joj je to pomoglo toliko joj je i odmoglo.

Veliki je broj žena u Srbiji koje je užasno vole i cijenej , njenu borbu i trud jer je vrlo rano ostala bez supruga , kao samohrana majka sa dvoje djece ,koje je sama odgajala , a kolika je bila njena ljubav i strahopoštovanje prema pokojnom suprugu pokazuje i činjenica da se Ceca nikada nije udala, niti je u javnosti iznosila svoje veze i prljavi veš ako ih je uopšte imala. Ona se godinama koje su iza nje trudila da svoju djecu izvede na pravi put i omogući im da sretno i samostalno žive svoj život , tako da je tek sada sebi dala oduška , pa je dozvolila sebi da se ponovo zaljbi kao tinejdžerka u svog devet godna mlađeg dečka Bogdana , koji je drži kao malo vode na dlanu.

Ceca je vrlo rano dobila i andimak Srpska majka , mnoge žene jj na tome zamjere i zavide , ali ona s ene obazire puno izgradila je svoj karijeru na kvalitetnim pjesmama koje se pjevaju u svim generacijam , nema slavlja koje može proći bez Cecine pjesme , zar ne? Međutim nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak sa snimanaj albuma 2004 godine, brojni su fanovi bili obradovani ovom snmkom mlade Cece koja je izgledala mnogo drugačije nego što izgled danas , ali neko u komentarima napisato i šta joj je ,zašto se stalno češe po stražnjici , da li je to neslana šala ili činejnica ostavit ćemo vam da i sami provjerite.