Posljednjih mjeseci mediji u regionu dosta su pisali o razvodu Momčila Otaševića i Jelene Perčin. Kako to često biva, mediji su pisali o svemu i svačemu, a spekulacije su se kretale od toga da jedan supružnik vara drugog do par koji se jednostavno rastaje. Mnogo se raspravljalo i o tome da je Otašević Crnogorac, a Perčin Hrvat, a mnogi smatraju da je to primarni razlog njihovog razlaza.

Kako je u medijima uvijek etiketiraju kao glavni razlog raskida, najavila je da je jednostavno vrijeme da se raziđu. Rekla je da nikada nije lagala i da neće lagati ni sada, te da je to bilo bolno iskustvo. Rekla je da je odlučila da poštedi svega zarad njihove djece.

Sada su nastavili sa svojim životom, a Momčilo provodi više vremena sa svojom porodicom nego ranije. Mnogo vremena provodi sa sestrom, koja će uskoro postati majka. Nakon vijesti o razvodu od kolege Momčila Otaševića, Jelena Perčin je svoju energiju usmjerila na troje dece i karijeru. Obožavaoci su primjetili da se čini da se još više trudi, preuzima više serijskih i filmskih uloga, a čak je pristala da učestvuje i u muzičkom šouu “Zvijezde pjevaju”.

Mnogi su nagađali da joj njen zauzet raspored pomaže da joj odvrati pažnju od teškog dizanja, a istovremeno joj omogućava da razvije svoje vještine i zabavi se. Obožavaoci ovog šoua su se iz prve ruke uvjerili koliko Jelena uživa u novoj pjevačkoj ulozi, pa neki spekulišu da je novu ljubav pronašla u svom mentoru Bojanu Jambrošiću, sa kojim nastupa na humanitarnom pjevačkom takmičenju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here