Mada skoro deceniju nije snimila niti jednu novu pjesmu, o hotovima da i ne govorimo, kao i o spotovima,. poznata pjevačica Jelena Karleuša i usprkos svemu tome je i dalje u samome vrhu estrade kada je popularnost u pitanju, te je i dalje veoma aktivna, ima svoje nastupe i koncerte veoma često, i kako kaže, uveliko privodi kraju rad na novome albumu za kojeg i sama jedva čeka da se pojavi na sceni. Njene fanove i javnost je uvijek zanimao njen ljubavni život, posebno nakon što se saznalo da se ona i njen suprug Duško Tošić razvode, ali od tada se ništa nije desilo, i kako se saznalo njih dvoje još nisu potpisali papire za razvod. Ona u posljednje vrijeme radi baš punom parom, i pored toga što ima mnogo posla oko uređenja njenog novog doma na Dedinju, Jelena svakoga vikenda ima nastupe, te puni klubove širom našeg regiona ali i dijaspore

Usporedo s tim, Jelena završava i rad na novom albumu “Alfa”, koji njeni fanovi čekaju već deceniju, pa je svaki dan i po više sati u muzičkom studiju. Ovih dana su ljudi iz medija uspjeli da uhvate Jelenu tokom prvih sunčanih, jesenjih dana u centru grada, a tu je završavala neke svoje svakodnevne obaveze. Ona je bila u društvu svoga prijatelja i dugogodišnjeg poslovnog saradnika Zorana Birtaševića, koji je i vozio automobil kojim su se njih dvoje dovezli do centra.

Zoran je inače Jelenin dugogodišnji saradnik i menadžer, koji je upućen u svaki detalj njenog života. Vidljivo je da njih dvoje zajedno provode veći dio svoga vremena, a oboje su veoma aktivni na društvenim mrežama, te veoma često objavljuju i svoje zajedničke fotografije. Zoran je Jeleni više od 10 godina desna ruka u svemu, od njene karijere, pa do njenih privatnih poslova i problema.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here