Popularna pjevačica Lepa Brena jako puno drži do velikih praznika, a izuzetak nije bio ni Božić od prije par dana kada je obradovala sve svoje ukućane. NIje gledala na cijenu, već je samo htjela da im ugodi, bez obzira na sve.Lepa Brena rekla je da ne želi biti odvojena od svog unuka Aleksandra, a on je odveden na daleka odredišta, a da ova pjevačica nije se pokazala stipsom, što su je mnogi zvali u emisiji, dokazala je poštovanjem i prijemom Prijovićeve majke Borke. 

Živojinovićima je već postalo tradicionalno putovati na obiteljski odmor, ovaj put u proširenom sastavu, a sada su prvi put doveli i malog Aleksandra i njegovu majku Priju. Lepa Brena je tu pokazala ko je džek, i nije gledaala na cjenovnik samih usluga, ipak je prvi unuk u pitanju i morala se malo isprsiti.Stefan će im se pridružiti čim završi svoj zakazan nastup, a doći će i on i njegov brat Viktor, koji je trenutno na Kopaoniku. Lepa Brena sve je to planirala prije mjesec dana. Njihovo prvo stajalište je Dubai, gdje je vrlo dobro znmo, sve i više nego skupo.

Uskoro će iz Dubaija otići na Tajland, a nakon toga će se uputiti na Maldive. Rezervirali su odmaralište na Phuketu, a Lepa Brena platila je 5600 eura. Ipak, najviše je potrošila na Maldivima, iznajmljivala je bungalove na plaži, koji su koštali čak 38.600 eura. Kad se sve zbroji, potrošila je 61.100 eura.

Preporuke
Loading..