Filip Car, učesnik rijalitija “Zadruga”, proslavio se kao jedan od najskandaloznijih i najromantičnijih članova zadruge. Ova reputacija se protezala kroz više sezona, učvršćujući njegov status stalnog izvora drame i intrige među gledaocima. Uprkos kontroverzama koje ga okružuju, Filip ostaje istaknuta figura u seriji, izazivajući divljenje i kritike kako obožavatelja, tako i drugih članova glumačke ekipe. Uz njegovu ličnost koja je veća od života i sklonost ka vezama s visokim ulozima, nikad nije dosadno kada je Filip na ekranu. Teško je odrediti tačnu količinu novca koju je prikupio od rijalitija samo posmatrajući njegov ekstravagantni način života i raskošan dom koji je pokazao.

Uprkos činjenici da su brojne djevojke nakon boravka u rijalitiju izrazile želju da borave s njim u njegovoj raskošnoj rezidenciji u Crkivenici, nijedna od njih nije ostvarila tu namjeru. Nakon odlaska iz pete sezone programa, odlučio je da otkrije svoju porodičnu kuću i da gledaocima da uvide kakav je život u primorskoj vili.

Car je podelio slike vile na svom Instagram nalogu. Nakon što je nekoliko mjeseci proveo na imanju u Šimanovcima, napisao je natpis uz fotografiju u kojoj se pita da li sanja ili je zapravo tamo. Filip je prikazao očaravajući krajolik vidljiv sa prostranog balkona u dnevnom boravku, a otkrio je i dio unutrašnjosti vile koji je izgledao uređen u skladu sa aktualnom modom.U njegovoj rezidenciji, žive nijanse su dominantna shema boja, a prostor u kojem je snimao zvuk je posebno prostran i organiziran.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here