Naime Lepa Brena i Boba su nedavno otputovali avionom na odmor u Majami , jer uprkos krizi , oni imaju dovoljno novaca za lagodan život i u naredno periodu , bez da razmišljaju o tome da li je njihova egzistencija ugrožena . Za to su se godinama trudili i radili , tako da su sada bezbrižni , bez obzira na sve što se dešava oko njih.

 

 

Međutim na ovom putovanju im se desila jedna poprilična neugodnost , pa je Breni ovaj odmor manje više propao. U toku putovanaj avionom , susreli su se stjuardesama , koje su bile poprilično mlade djevojke. A Boba je prema njima bio prijateljski nastrojen , jer je u njegovoj prirodi upravo to da želi svakom pružiti ruku , ko je u nevolji i kome treba pomoć , pa je i ovo bio takav slučaj. On se nad djevojkama sažalio pa ih je pozvao da sjednu sa njima , te da popiju piče . On je njima zapravo primarno želio dati jedan očinski savjet te im pomoć u vremenu krize u smislu da ih poveže sa velikim kompanijama i da im pomogne pronaći bolje plaćen i stabilnij posao. Međutim djevojke su to shvatile mnogo drugačije , pa su u jednom trenutku počele sa njim da koketiraju , pa je cijeli razgovor dobio jednu drugu dimenziju i konotaciju, što je Brenu baš jako naljutilo.

 

 

Ona je nakon što su njih dvije otišle Bobi održala lekciju , o tome da ma koliko on bio dobronamjeran i želo pomoći , neki ljudi sve protumačiti onako kako njima paše u tom trenutku , te da mora malo više paziti , kako se prema kome odnosi i šta kome nudi , jer je posljednja stvar koja njima dvo atreba u ovim godnam da se uz njih ponu vezivati kojekakve afere kojih nema , a već cijeli živtni vijek uspjeli da se sačuvaju od zmijskih pogleda , urota i laži , kazao je izvor blizak paru za “Scandal”.