Sudska saga oko utvrđivanja očinstva u ovome slučaju je trajala godinama, a jedan od glavnih aktera je bio poznati pjevač narodne muzike Miroslav Ilić, koji je do tada važio za možda i najvećeg gospodina na estradi. Slučaj na sudu za utvrđivanje očinstva je bila pokrenula pjevačeva bivša ljubavnica Mirjana Antonović, koja je bila u vezi sa pjevačem prije više od 4 decenije, te je tada bila rodila i sina Devina. Tokom svih ovih godina i većim dijelom suđenja Ilić je odbijao da da svoj uzorak DNK, te je na sve načine izbjegavao da prizna da je Devin njegov sin, mada mnoge fotografije pokazuju kako su Ilić i Antunovićka bili u vezi i da su bili ljubavnici.

Na kraju je sud donio odluku da Miroslav jeste Devinov biološki otac, da bi Devin početkom ove godine u jednom intervjuu rekao kako je uvijek želio da ima blizak odnos sa svojim ocem, te da je do svoje 22 godine mislio da je njegov otac Danijel Antonović sa kojim je njegova majka bila u braku a kada je saznao istinu odlučio je da nazove Miroslava.

To je bilo 2008. godine i kako Devin kaže kada se pjevač javio on mu je rekao da je on njegov izgubljeni sin iz Amerike. Kaže da je prvo bila mala pauza, te da mu je nakon toga Miroslav rekao da mu je da je živ i da je dobro, a onda su pričali o raznim stvarima pa čak i o fudbalu. Bili su se čuli još nekoliko puta nakon tog prvog razgovora, bili su dogovorili i susret u Beogradu i Devin je bio kupio avionsku kartu, ali ga je Ilić bio nazvao nekoliko dana prije puta te je sve otkazao, i od tada više ništa nije bilo isto

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here