Lidija Vukičvić je glumica kojoj je karijeru i život promenila uloga u hit seriji “Bolji život”. Serija koja je prikazana krajem devedesetih donela joj je veliku popularnost, a sva njena buduća pojavljivanja zahvalila je ulozi u ovoj megagledanoj seriji.

Lidija je već 11 godina razvedena od Vladana Lukića i od tada je definitivno slobodna. Uživa u životu, a nikada se nije pojavila u javnosti sa muškarcem za kojeg je rekla da joj je partner. Poznato je da je Lidija veliki zaljubljenik u putovanja, a ako je pratite na Instagramu, sigurno možete vidjeti da mnogo putuje po svjetskim destinacijama. Kako je rekla prije nekoliko sedmica, sve što zaradi prepušta avio-kompanijama.

Sada je opet na egzotičnim destinacijama, a sa najnovijom fotkom, malo je zbunila sve svoje fanove, jer je obukla dugu belu haljinu, koja je bila na volane, pa je podsećala malo i na venčanicu. Kada su je novinari pitali šta ima novo na tom planu, ona je bila decidna te je kratko odgovorila:”Uvek sam za opciju ljubav na daljinu po celi dan, jer me blizina, kao i obaveze u vezi ne motivišu i dodatno me smaraju

Volim izazove, čekanje, leptiriće i neizvesnost koja ima svoju snagu. Ja sam dete u duši i to sam davno naučila da negujem kod sebe. Jako puno ljudi veruje da mi je od toga kako u stvari danas izgledam, što je u potpunosti i u pravu. Uvek kažem da to nije pitanje godina, to nema nikakve veze sa tim, već sa unutrašnjom energijom i nekom ljudskom aurom. Često volim da kažem ‘Koliko bismo bili stari, kada bi znali koliko imamo godina?’ I to je donekle moj odgovor na sve.”. izjavila je Lidija..

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here