I danas za vas imamo jednu mozgalicu koja će sigurni smo da vas malo opusti, ali svakako i da vas zabavi.

Već smo u nekoliko navrata pisali o tome koliko su mozgalice, pitalice i razne zagonetke važne i korisne i to naročito u ovo vrijeme kada smo svi mi pod velikom dozom stresa, ali isto tako ovakve stvari vam pomažu da razvijete razne sposobnosti kao što su moć opažanja i vizeulnu inteligenciju.

Ovo se posmatra kao jedan vid zabave od davnina, a prije pojave interneta kada na svakom koraku možete da pronađete ovakve stvari, na kioscima su se kupovale razni enigmatski časopisi koji su imali u sebi razne stvari kao što su ukršetnice i tako dalje. Da se ne lažemo još uvijek se mogu kupiti takve stvari i one su za neke ljude bolje iskustvo jer mogu da dodirnu sve te stvari i da riješavaju olovkom razne mozgalice.,

 

Sada nije toliko teško doći do njih, tačnije ne morate ustati i otići do vaše trafike, nego sve to možete da pronađete na itneretu.

Ova današnja koju vam odnosi od vas zahtjeva da koncentraciju jer je potrebno da u moru neki sličnih objekata pronađete jedan objekat koji ne odgovara skupu, jer je potrebno pronaći jedno vozilo koje ne izgleda poput ostalih na ovoj slici.

Naime, na slici se nalazi veliki broj automobila, a kako bismo vam malo pomogli na slici se nalazi i jedan autobus.

Da li ste ga pronašli?

Ukolliko niste u nastavku vam donosimo riješenje

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Pišite nam koliko vremena vam je trebalo

Preporuke