U doba velike krize koja je zahvatila cijeli Balkan, ljudi su prisiljeni učiniti sve što je moguće za stvarno loš novac i jako mala primanja, a za obične je ljude upitno hoće li krajem mjeseca dobiti i „ono malo bijede“. S vremena na vrijeme možemo naći oglase na dobrim stranicama s jako dobrim poslovima, s vrlo dobrim uvjetima, ali ti se poslovi brzo popunjavaju.U posljednje vrijeme vrlo je popularno da odlazi u inozemstvo i radi sezonske poslove. Na primjer, u Njemačkoj, ne samo za građevinske radnike i medicinske radnike, naši radnici također mogu zaraditi izvrsne dnevne plaće na vrlo rijetkom poslu. Jeste li čuli za povrće zvano šparoge? U Dalmaciji je i više nego popularno, ali i zdravo povrće.

Na poljima šparoga koje su u Njemačkoj omiljeno povrće, možete zaraditi jako lijepu dnevnicu, i to mjesečno po par hiljada eura. Vjerovali ili ne, zarada od jednog mjeseca je visoka, dnevni boravak je 100 eura, a oslobođeni ste plaćanja prijevoza, spavanja i hrane.Tako da na kraju radnog mjeseca imate čisti novac na svom računu, a možete zaraditi i do 10 eura na sat u reklamama na svim radnim mjestima u jednom satu berući ovo vrlo zdravo voće.

U jednom mjesecu možete zaraditi između 2500 i 3000 eura mjesečno, a jedan srpski portal objavio je jedan od tih oglasa objavljenih na mreži, u kojem se navodi da je za skupljanje šparoga u gradu potrebno oko 150 radnika iz Srbije i Balkana. Beblingen u Njemačkoj. 

Preporuke