Ono sa čime ćete se složiti jeste da je u ovo moderno vrijeme veoma teško odmoriti svoj mozak i pronaći malo mira od ovih teških tema koje nas svakog dana okružuju.

Ova godinama po sebi je bila godina koja je toliko bila teška i u njoj smo se mi suočili s raznim stvarima koje smo do sada mogli samo da vidimo u nekim filmskim scenama, a najgora stvar od svega toga jeste što nam  se čini kako nema kraja svemu tome.

Prije nekoliko dana pojavila se vijest kako su Fajzerove vakcine već krenule u distribuciju kako u svijetu tako i regionu i možemo da vidimo kako su građni Srbije već krenuli sa vakcinisanjem pa se nekako vraća nada kako ćemo se vratiti normalnom načinu života.

Upravo zbog takvih ovih gore nabrojanih stvari mi smo u potrazi za raznim načinima kako bismo svoje misli skrenuli sa tih tema na najbolji način su svakako mozgalice.

Slijedom toga mi smo vam donijeli jednu mozgalicu za koju vjerujemo da će vas pošteno namučiti, a samo je potrebno da na datoj ilustraciji prebrojite i odgvorite nam koliko tačno patki ima na ovoj slici.

Ukoliko ste ovu mozgalicu ranije vidjeli jer su se slične objavljivale i pojavljivale na društvenim mrežama oli ste možda našli odgovor nemojte odmah da otkrivate koji broj je u pitanju nego sa porodicom napravite jedno malo takmičenje, a kasnije samo upotedite odgovore.

Da li ste uspjeli? Koliko ih ima? Ukoliko niste il ukoliko jeste mi ćemo vam donijeti tačan dogovor, tačnije riješenje, kako biste vi uspjeli da uporedite vaše odgovore.

Odgovor se nalazi ispod.
.
.
.
.
.
.

 

Da li je bilo teško?

Pišite nam vae odgovor eu komentarima?

Preporuke