Svaki roditelj u principu ima pravo na svoje dijete vaspitava i uči neke osnovne stvari u životu na način koji u tom trenutku oni najbolje znaju, ali ako sve treba podijeliti i sa drugim, posebno na društvenim mrežama ili u javnosti onda moraju biti spremni da će doživjeti i neke kritike i neslaganja, pogotovo ako su djeca u pitanju, kao što je to slučaj ovdje.

Mnogi svjetski stručnjaci misle da je za djecu najbolje da uče plivati ​​već u prvim godinama života, jer će ih tad naučiti jako brzo da se brinu sami o sebi, a plivanje je osnova svakog živog bića, i što se prije nauči, to je i bolje.

Djeca u tom dobu uvijek nekako pronađu neku svoju tehniku ​​plivanja i način kako da izaberu na površini, a za to je čula i ova porodica iz Rusije koja je tu tehniku ​​isprobala na jednoj plaži u Crnoj Gori Gori na veliko čuđenje svih onih koji su zatekli u njihovoj blizini. Plivači na plaži su se hvatali za glave, i nisu mogli vjerovati da se neko usudio uraditi takvu stvar svojoj djeci, koja su u stvari još uvijek male bebe.

Najmanji član ove porodice ima 16 meseci i voda je za njega već prirodno stanište dok su mu sestra i brat već veliki majstori za plivanje, a da vam približimo kako je to izgledalo, pšogledajte i na videu koji delilimo sa vama.

Preporuke
Loading..