Mi smo svjesni toga da se u današnje vrijeme mogu vidjegi razne stvari na internetu, a ljudi skoro svakog sekunda dijele razne stvari na društvenim mrežama.

Nerijeko nas takve stvari i šokiraju ali neke nas i stvarno nasmiju, dok neke nas najtjeraju na razmišljanje.

Na društvenim mrežama postoji veliki broj stranica koje su posvećene upravo tome i koje su prava platforma na koje se postavljaju razne slike, video uraci i tako dalje.,

Te stranice upravo služe za relaksaciju i opuštanje mozga, a vjerujemo kako je u ovom periodu kada svi pričaju o korona virusu nam to i dobro dođe.
U današnjem članku vam donosimo jednu takvu fotografiju koja je zbunila ljude širom svijeta i koja je vrlo brzo postala viralna.

Naime, kada je u pitanju ljeto mi smo svi bili svjesni da smo imali neko ljeto koje i nije bilo ljeto, jer smo imali više kišnih dana nego sunčanih, a i da smo imali sunčanih dana nismo mogli nigdje da idemo, jer su u većini slučajeva sve granice bile zatvorene, a kada je Crna Gora otvorila svoje granice svi su požurili da odu u omiljenu turističku destinaciju na Jadranu, a dok se to nije desilo i Neum u Bosni i Hercegovini je bio odličan jer niko nije tražio PCR testove niti karantin od 14 dana od vas.

Kada su u pitanju plaže, one su pune ljudi, a u uvijek među njima možemo da pronađemo i svakakvih ljudi.

Međutim, ovaj čovjek je sigurno pobjednik među svima.
Na fotografiju koju vam donosimo vidio jedan bračni par kako ulazi u vodu, ali na plaži nedaleko od njih leži jedan čovjek koji je totalno drugačije obučen od ostalih.

Naime, on na sebi ima zimsku jaknu.

Da li je njemu bilo hladno ili ne ostavit ćemo vama da procjenite šta je sa njim u pitanju? Vaš komentar?

Preporuke