Isto koliko i njena karijera, tako je i ljubavni život pjevačice rade Manojlović stalno u fokusu medija i javnosti, posebno u posljednjih godinu dana, a prije svega zbog njenog raskida višegodišnje veze sa pjevačem Harisom Berkovićem iz Bosne i Hercegovine. Za njih se zna da su godinama bili u vezi, te da se očekivalo i da će se vjenčati, ali je onda stigla vijest da su prekinuli svoju vezu. Nakon toga su krenule mnoge priče o razlozima prekida, te se spominjala i da je problem bio jer su različitih vjera, te da Harisovim roditeljima smeta to što je Rada dosta starija od njihovog sina, ali se na kraju saznalo da je u stvari razlog za raskid Radin bivši dečko, pjevač Milan Stanković. Njih dvoje su se bili upoznali još tokom takmičenja u Zvezdama Granda, i tada su započeli svoju ljubavnu vezu, koja je trajala par godina a na kraju je i ona raskinuta zbog velikog pritiska javnosti

Poslije toga su ostali u kontaktu, ali u pomalo zategnutim odnosima, da bi se nedavno ponovo zbližili te je Rada sa Milanom počela da obilazi manastire i crkve po Srbiji, jer je poznato da se Milan dosta okrenuo vjeri te da čak razmišlja i da se zamonaši. Navodno je to najviše zasmetalo Harisu, i da je to razlog raskida između njega i Rade. Nedavno je Rada bila i dijelom velikog skandala kada je jedan njen fan u medijima objavio kako je spavao sa njom i da joj je za to platio 10 hiljada eura, te da posjeduje fotografije na kojima je Rada potpuno naga, a Rdi je zasmetalo da joj u tim teškim trenucima Milan nije dao nikakvu podršku niti je pokušao da je zaštiti.

Rada je sve prijavila policiji ali cijela situacija joj je pokazala pravo lice ljudi koji su joj bili bliski, a posebno Milanovo koji je čak nije bio ni nazvao u tim danima niti ju je podržao na bilo koji drugi način, dok sa druge strane Haris ju je bio odmak kontaktirao te ju je hrabrio i tješio, pa sada svi čekaju da vide koga će Rada na kraju od njih dvojce da odabere.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here