Sve više svjedočimo kako se neki brakovi raspadaju oko nas i kako se neki odnosi često završavaju u ljubavnim trokutima, a često u vezi, i muškarac i žena imaju nešto sa strane. Naravno, sve to komplicira život svima, čak i ako ljubavnicama nije lako, dokaz je ovog priznanja, koje se pojavilo na društvenim mrežama i koje je podiglo puno prašine na njih:“Ljubavnica sam oženjenog muškarca koji ima četvero djece. Uopće me nije neugodno, jer sam kroz to ušla u jednu veliku i naprednu tvrtku. Imam veliku plaću za posao koji obavljam. Inače sam tajnica, tako da sam se lako uklopila u cijelu priču. Nakon nekoliko dana otkrla sam da je tvrtka u kojoj radim zapravo posao njegovog oca i tako sam dobila posao. Tijekom jednog sastanka slučajno sam ostala s mobitelom na stolu i moj šef je vidio kako me sin zove. “

Dalje u svojoj ispovijesti, ova je žena polako počela shvaćati da kad negativno utječete na neke živote, da se prije ili kasnije, nikad se neće vratiti na dobar način, pa kad je došla u ured s ocem svog ljubavnika, imala je najgore iskustvo u životu:“U trenutku sam se smrznula i nisam znala što da radim. Tada mi ništa nije rekao, ali pozvao me je da kasnije dođem u njegov ured. Čim sam ušla na vrata, počeo je vikati i derati se na mene.

Počeo me gurati i odjednom me tako snažno udario da sam pala na pod. Na kraju svoga priznanja ova je žena pokušala objasniti da zna da nije svetac, ali da nije najgora osoba na svijetu i da ne zaslužuje ovo mučenje, te je ispovijed završila na ovaj način.

Preporuke