Emina Jahović je veoma uspješna pop pjevačica i tekstopisac koja se proslavila u srednjoškolskim danima. Poslednjih godina bila je izuzetno aktivna u pogledu nastupa i javnih nastupa. Ne samo da je njena muzička karijera popularna tema u našim medijima, već i njen ljubavni život ima tendenciju da privuče veliku pažnju javnosti.Emina je često bila u vijestima zbog svoje veze sa Mustafom Sandalom, za koju su mnogi vjerovali da je ona prava za nju. Imali su dva sina prije nego što su doživjeli krizu koja je dovela do njihovog raskida.

Emina je progovorila o upoznavanju bogatog Turčina i iznijela detalje o njihovoj sretnoj vezi, zbog čega su mnogi povjerovali da će njihov brak potrajati. Međutim, doživjeli su krah, a vijest o njihovom raskidu šokirala je mnoge.Iako su tokom svoje veze važili za skladan par, čini se da Mustafa nikada nije želio da zasnuje porodicu, a njegovo ponašanje to i dalje dokazuje. Ono što niko nije mogao očekivati ​​je da će Mustafa nakon svega toga odlučiti da se potpuno distancira od porodice. Bivši suprug i otac zanemarili su svoje obaveze, zbog čega je Emina već neko vrijeme često prisutna na sudovima, boreći se za prava svojih nasljednika.

Emina nije spremna da odustane od borbe protiv bivšeg supruga, a njegovi nedavni postupci samo su je motivisali da bude upornija. Iako još nije razgovarala za medije o razvodu, poznato je da želi da održi prijateljski odnos sa bivšim suprugom zbog sinova, kojima će u tinejdžerskim godinama biti potrebna očinska figura.

Proteklih dana na društvenim mrežama pojavile su se nove fotografije na kojima mladu pjevačicu možemo vidjeti u društvu državnog sekretara Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enesa Buhića. Njene nove fotografije izazvale su dosta spekulacija da je u njen život ušao novi muškarac, ali kao što je poznato, Emina i Enes su dugogodišnji dobri prijatelji. Za sada nije jasno da li postoji nešto više u njihovoj vezi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here