Živimo u takvim vremenima da više niej nikakvo čudo da imamo neke emotivne parove i bračne partnere kod kojih je velika razlika u godinama, preko 10, pa često i preko 20 ili 30 godina razlike. Najčešće su muškarci ti koji su dosta stariji od svojih partnerki, ali sve više je i slučajeva u kojima su žene u vezi sa mnogo mlađim muškarcima. Takve veze često znaju da naiđu i na neodobravanje okoline, mada većina takvih parova uopšte ne mari za to šta neko drugi misli o njihovoj ljubavi i vezi. Tako je i proslavljeni srpski glumac Voja Brajović (72) godinama u skladnom braku sa svojom koleginicom, glumicom, Milicom Mihailović (49)

Kod njih je razlika u godinama čak 23, ali to ne predstavlja nikakav problem ovome paru koji spada među najsretnije na javnoj sceni, a kruna njihove ljubavi je i njihov sin Relja. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma “Urnebesna tragedija”. Interesantno je da je glumac igrao u predstavi “Kad su cvetale tikve”, komadu zasnovanom na romanu Miličinog oca i čuvenog pisca Dragoslava Mihailovića, ali mnogo prije nego li su se njih dvoje upoznali. Voja je istakao da baš i ne može da objasni zašto je baš Milica njegova srodna duša:

” Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je nevjerojatan energetski izvor” — istakao je glumac u jednom intervjuu, te je dodao- ” Rijetke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. — Ona je veliki borac i uvijek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje. Najviše me brine što je mene zavoljela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom.”

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here