Glumica Ljiljana Blagojević i reditelj i scenarista Siniša Kovačević u braku su četiri decenije, a iako se dobro slažu, priznaju da su dvije veoma različite osobe ali da im to apsolutno ne smeta kada je njihov brak u pitanju. U mladosti su imali slične misli i ciljeve, ali se vremenom sve promijenilo kao i kod mnogih parova.

Siniša voli da provodi vrijeme sam u njihovoj vikendici u prirodi, gdje može u miru raditi, razmišljati i stvarati. Ljiljana voli da stiče nova iskustva i putuje, a često je sa prijateljima na putovanjima po Evropi i svijetu. Zbog toga je par često razdvojen, a to se dogodilo nedavno kada je glumica otputovala u Norvešku. Odatle je otišla u Crnu Goru i redovno ažurirala svoje pratioce na društvenim mrežama o tome kako se provodi te da je oduševljena.

Suprug joj je rekao da se još ne vraća, a inače je veoma brižan za nju i njihovu ćerku Kalinu i unuke Aniku i Mionu. Ljiljana ide na putovanja kad god ima slobodnog vremena, a u Beograd se vraća kada je blizu porodice i voli da provodi vrijeme sa unukama i ćerkom. Međutim i njoj kao i svakoj osobi je potrebn odmor kako bi mogl napuniti baterije te biti spremn i raspoložena za porvođenje kvalitenog vremena sa svojim unukama.

Međutim, zbog obaveza, unuke i Kalina ne mogu stalno da posjećuju baku, što Ljiljane oslobađa vremena za putovanja. Takođe, Ljiljana, iako nedavno u penziji, učestvuje u nekoliko projekata i trenutno je vidimo u serijalu Raletu je lako.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here