Popularni Srpski pjevač Ljubo Perucica oženjen je svojom dugogodišnjom partnerkom, voditeljicom Katarinom Kolozeus, a na zabavi koju su organizirali proslavili su njegov trideseti rođendan. Na pitanje što želi za svoj 30. rođendan, Ljuba je pred TV kamerama otkrio da želi biti otac ove godine.“Učiniću joj trbuh velik ove godine”, rekao je Ljuba, pokazujući na svoju ženu uz osmijeh. Inače, Ljubo Peručić otkrio je da je njegova supruga, voditeljica Katarina Kolozeus, dala otkaz zbog njega, kako bi imali više vremena provesti zajedno sa njim.

Popularni mladi pjevač Ljubomir Perućica rođen je 2. 1. 1990. u Mostaru, ali odrastao je u Srbiji, u Požarevcu i sudjelovao na natjecanju “Zvezda Granda”, kada je u osmoj sezoni ove emisije završio na sedmom mjestu. Razdoblje aktivnog pjevanja Ljube Perućice traje od 2014. godine, a do sada je objavio sedam singlova i radi na svom prvom samostalnom albumu.

Mediji su Ljuba Peručića doveli u kontekst narkotika, ali on je negirao sve takve navode i imao nesreću na vodenom skuteru u Crnoj Gori prošle godine, jašući na moru kad je započela oluja, ali na sreću je prošao neozlijeđen.

Popularni mladi pjevač imao je i tešku prometnu nesreću u svom automobilu, koja se 2014. godine, nakon sudara s kamionom, više puta prevrnuo, i to na njegov rođendan, ali rekao je da je imao samo rez na glavi i da je njegov auto poprilično oštećen. Brzo je sakrio auto u garažu, da ne bi dobio kaznu od policije.

Preporuke