Lijepa Srbijanska manekenka se razvodi nakon svega 3 mjeseca: Razlog će vas ostavit u nevjerici, ona tvrdi "Moj bivši suprug je..." - Lifesytledom

Lijepa Srbijanska manekenka se razvodi nakon svega 3 mjeseca: Razlog će vas ostavit u nevjerici, ona tvrdi “Moj bivši suprug je…”

POPULARNI CRNOGORSKI PJEVAČ DANIJEL ALIBABIĆ I SRPSKA MANEKENKA JOVANA NIKOLIĆ SU JOŠ 2013.GODINE SE UPOZNALI U RIJALITI PROGRAMU FARMA.

Oni su se vjerili tamo, a nakon što su izašli iz rijalitija, odlučili su i građanski brak da sklope u Crnoj Gori. 400 zvanica je prisustvovala na gala svadbi, a među njima su bile i brojne poznate ličnosti, kao i neke njihove rijaliti kolege. Uslijedio je pravi skandal kada su nakon tri mjeseca odlučili da se razvedu, a JOvana nakon tova više nije štedjela riječi svog bivšeg muža.

Ja sam za tri mjeseca svaša doživjela, od toga da me Danijel za vrat hvatao i prijetio da se neće zaustaviti ukoliko mu se sa očiju ne sklonim. Govorio je i kako neće odgovarati za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je u stanju sve da uradi. Za njega je davljenja raspravljanje i ućutkivanje, a ne tuča, govorila je Jovana, a šokirala je sve kada je rekla da je Danijel gej, da su u braku samo sendviče jeli.

Jovana se nakon toga vratila u Niš, a odatle se u Beograd preselila i zaposlila se u jednom fast fudu, gdje je prodavala pljeskavice, svi su je tada hvalili kao dobru radnicu.

Da li ste čuli za ovaj slučaj

Categories: Najnovije

Leave A Reply