Iznenadile sve prisutne - premijerka Ana Brnabić se pojavila sa djevojkom na otvaranju Egzita, dočekao je prvi čovjek Novog Sada - Lifesytledom

Iznenadile sve prisutne – premijerka Ana Brnabić se pojavila sa djevojkom na otvaranju Egzita, dočekao je prvi čovjek Novog Sada

Premijerka je dobro mjesto zauzela i uživala je u programu.

Ako je suditi prema fotografijama, doima se kao da ih je muzička groznica zarazila i da su uživali u sjajnom programu najboljeg evropskog festivala.

Premijerka Ana Brnabić sinoć je posjetila Egzit festival, za vrijeme prve večeri njegovog otvaranja. Brnabić je došla na festival u pratnji svoje djevojke Milice Đurđić, a gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pravio im je društvo.

Predsjednica Vlade i prvi čovjek domaćina Egzita, izabrali su dobro mjesto s koga su mogli bez ikakvih smetnji posmatrati nastupe bendova. Ako je suditi prema fotografijama, čini se da ih je zarazila muzička groznica, te da su uživali u sjajnom programu.

Sinoć je najbolji evropski festival otvoren baletskim spektaklom i vatrometom, a prethodili su kao zagrijavanje nastupi grupe Frajle i poznate rok kantautorke LP.

Jedna od najvećih baletskih zvijezda našeg doba nastupio je u okviru ceremonije – Sergej Polunjin koji je nastupao uz Almazian Symphony.

Tokom večeri nastupili su i popularni trio Migos i art-pop senzacija Fiver Rej.

Ovog vikenda će Novi Sad ugostiti blizu 55 hiljada turista iz više od 70 država svijeta koji dolaze na 18. po redu Exit, najbolji evropski festival.

Dolazite li vi na Exit?

Reakcije na internetu

-Svima se izvinjavam što sam muškarac i imam djevojku. Čini se da ne pratim modu, na što se dovezao drugi korisnik i napisao: Nema potrebe za izvinjavanjem. To je lična tvoja stvar. Kao što je i lična stvar predsjednice Vlade da ima djevojku. A pratiš modu..ne brini.. uvijek je ljubav u modi.

-Jadna moja državo, državo junaka, strašno ko nas predvodi.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply