Neupitno je da svi znamo ko je Lepa Lukić, bilo koga da zaustavite na ulici nebitno kod uzrasta i koje generacije znat će vam odgovoriti na ovo pitanje , jer Lepa Lukić je simbol muzike jednog vremena i ostavila je jedan neizbrisivi pečat muziku na balkanu , a ostavila i jako velike cipele koje trebaju popuniti za njene nasljednice , mlade pjevačice narodne muzike.

Lepa Lukić je uvijek važila za damu na sceni , od njenog scenskog ponašanja , oblačenja do načina pjevanja i tekstova njenih pjesama. Svakako pjesma koja ju ne i najviše proslavila te postavila na pjedestal na kome se trenutno nalazi je pjesma “Moje je srce violina” , nema fešte na kojoj se ova numera ne zapjeva , svadbe , veselja i prosla , nista ne može proći bez Lepe. Ona je za svoje duge karijere aradila poprilične svote novca , ali njen problem leži u tome što voli da kocka , pa je veći dio tog novca i izgubila u ockarnicama , a osim što je izgubila novac koji je imala , ona je zapala i u dugove , koje su morali vraćati drugi.

 

 

Upravo iz tih razloga je Lepa LUkić bla prisiljena da uđe u jedan od rijaliti šou emisija , kako bi zaradila novce za vraćanje dugova- Njeno kotiranje u tim emisijama nije bilo , plijenila je pažnju a nekoliko se puta našla i centr skandala i svađe. Tako je jednom prilikom ušla u raspravu sa mlađim djevojkama i ženama iz kuće koje su joj u šaru prepirke rekle da je stara  i da više nije ni za šta , a Lepa im je na to uzvratila da je ona u boljem stanju nego one i da i dalje ima odnose 2 do 3 puta sedmično i da najviše voli da je ona gore , da ima kontrolu. Svi su ostali šokirani tom njenom izjavom. Da li vi mislite da je istinita?