Lepa Lukić cijeli život krila ovu groznu tajnu: Rođeni brat me zlostavljao, dirao me je tamo dole, bio mu je ogroman - Lifesytledom

Lepa Lukić cijeli život krila ovu groznu tajnu: Rođeni brat me zlostavljao, dirao me je tamo dole, bio mu je ogroman

Poznata srpska pjevačica Lepa Lukić otvorila je dušu u stara vremena i ispričala detalje iz 50 godina bogate karijere o kojima nikada nije govorila.

Tako je spomenula detalj, na koji su mnogi zaplakali..

-Apsolutno nikad nisam ni pomislila da ću da budem ono što sam danas i ne smeta mi što idem tim putem. Moja pokojna majka govorila mi je u više navrata dok sam sjedila i pila kafu: “Bože moj, da li sam sanjala da će to postići, da li si sve to imala u svom mozgu?, kažem ja njoj: Nisam ja majko, ni u snu.

-Branili su me svi, moja majka nije bila. Gdje će žena da bude na pozornici i pjeva? Ali svog sina je morala da sluša, jedinog muškog šefa u kući. Nije mi dozvoljavao da se bavim pjevanjem, strogo mi je branio te stvari. Mislio je da ću pjevati po nekim rupama i kafančugama, pijanci će me dirati, ja bih se počela kockati, piti, započela je ona svoju priču i nastavila da se prisjeća svega što je sa svojim bratom prolazila.

-Doslovno me brat pretukao nekoliko puta da mi da do znanja. Pohotno me gledao kad sam bila u mini suknji, dodirivao me svojim rukama nekoliko puta i potapšao po guzi. Ugledala sam jednom njegove genitalije i zaista je ogromna za čovjeka njegovog uzrasta.

Ne znam kako se s time mogla nositi njegova tadašnja djevojka. Pusti brata, nije on bio normalan. Muškarciam sam bila odana, ne volim da varama, ali nastavljam dalje kad varam, tako je i bilo. Bio je jedan bogat čovjek u Minhenu, ali ga nisam voljela, pa se nisam ni udala.

Categories: Najnovije

Leave A Reply