Lepa Brena odbila je da proda svoju vilu u Majamiju, i to Viktoriji i Dejvidu Bekamu. Kako pišu mediji u Srbiji, ovaj poznati par je bio zanteresovan prije nekoliko godina da pazari vilu pjevačice koju ima u Americi, a do saradnje  nije došlo jer ta vila za Živojinoviće nema cijenu, a posebno je protiv prodaje bio Boba Živojinović:  Viktorija i Dejvid Bekam su ovlastili svoje agente da u njihovo ime kupuju nekretnine na atraktivnim lokacijama u Majamiju. Jedna od onih koja im je zapala za oko bila je vila nekadašnje vlasnice “Granda”. Do saradnje nije došlo jer je tada čuvar koji vodi računa o Breninoj i Bobinoj kući agentima rekao da nije na prodaju. Inače, tome se najviše protivio Boba, koji je za tu nekretninu vezan i želi da je ima jer često ide u Majami što zbog poslovnih obaveza, što zbog odmora. U Americi je sasvim normalno da agenti i bez oglašavanja vlasnika nekretnine pitaju da prodaju kuću i daju ponudu koju su im odobrili njihovi klijenti. Kako sam čuo, Bekamovi su na kraju kupili jednu od nekretnina koje je posjedovao pokojni dizajner Đani Versaće – priča  izvor blizak porodici Živojinović.

Inače ova vila u vlasništvu Živojinovića, po nekim informacijama je vrijedna više od milion dolara. Vila ima 400 kvadrata, te se nalazi na obali mora, ima i dvorište sa bazenom, a Brenine komšije na ovoj lokaciji su Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača “Googla”, potom bivši košarkaš Marko Jarić i mnogi drugi.

I mada živi u Srbiji, Brena nekoliko puta godišnje odlazi u Majami. Posebno kada ima turneju po Americi, ona tada ne traži poseban smještaj od organizatora, već boravi u svojoj vili u Majamiju. Ipak, kako se saznaje, Bekamovi nisu bili jedini koji su bacili oko na Breninu vilu, te je čak i Dženifer Lopez prije dvije godine imala želju da kupi tu nekretninu, ali je i ona dobila poruku da vila nije na prodaju.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here