Lepa Brena je svakako zvijezda brj 1 na ovim prostorima, i u dosadašnjoj karijeri je zaradila pravo malo bogatstvo, tak oda danas može sebi priuštiti št god stigne. Međutim, šta je sa situacija kada je tek počinjala karijeru i nije toliko zarađivala? Da li je tada mogla bacati basnoslovne sume na razne krpice. Jeste, mogla je. Tako je u nedavnom intervjuu izjavila da je za jednu bluzu izdvojila pravo malo bogatstvo.

Dodala je da iako ne štedi, kada je u pitanju odjeća, bluzu je tada morala da kupi jer je bio apsolutni hit u vrijeme. Vjerovali ili ne, kada se preračuna, ta bluza ju je koštala približno 6.000 eura današnjih para.

Rekla je kako je tada u to vrijeme u modi su bile sjajne bluze, šljokice su bile stvarno hit, naravno, ako nemaš toga, onda nisi ni zvijezda. „Citat je ovo Sjećam se, kupila sam tu bluzu u Njemačkoj, bio je Minhen i sjećam se dobro da sam tu bluzu platila tada nekih 6.000 eura. Ako vas zanima kako izgleda čuvena bluza, sada možete pogledati fotografiju ispod, sigurno ćete ostati kao i mi ostati bez teksta, dok budete gledali ovu jako lijepu ali ipak malo precijenjenu majicu.
Da li ova bluza vrijedi toliko dragi naši ili ne, da biste mogli platiti toliko za jednu bluzu, kako je to učinila Lepa Brena koja je ostavila sve bez riječi i teksta, nismo mogli vjerovati da je ona za ovu bluzu toliko iskeširala.

Preporuke
Loading..