U ovom periodu kada se itekako konzumira jaka i masna hrana u kombinaciji sa dosta kolača, torti i raznih slastica itekako treba da se pripazi na svoje zdravlje. Doktori i nutricionisti stalno govore sa svih strana kako treba konstantno čistiti svoj organizam sa prirodnim dodacima i držati svoje zdravlje na koliko tolikom normalnom optimumu.

Danas ćemo se fokusirati na Azijsku medicinu koja navodi jednu jako zdravu kombinaciju po vaše zdravlje, a koje se koristi u njihovoj kulturi preko 5.000 godina. Naime riječ je o kombinaciji meda i cimeta koja je ubitačna za sve viruse, također pročišćava cijelo tijelo, a itekako je zdrava i dobra za ljudski imunitet.

Vjerovali ili ne ova dva sastojka itekako proizvode hidrogen peroksid i kvalifikuju ova dva sastojka sposobnostima da se bore protiv mikrorganizama. Kada se pomiješaju ova dva sastojka mogu se nanijeti na bolno područje te na taj način jako lako rešiti probbleme sa artritisom. Ova dva sastojka dodajte u malo tople vode i popijte na prazan stomak.

Advertisement