Danas nastavljamo sa vestima vezanim za aktuelnu sezonu Zadruge, kume Ane Ćurčić, koja je svojim ulaskom izazvala opću pometnju. Odlučila je da u javnost emituje sav prljav veš iz svoje i Zvezdine veze. Ona svakog dana šokira javnost i zadruge nečim novim.

Njena kuma Milena je otvoreno govorila o situaciji napolju, gde je iznosila šokantne priče i optužbe na njegov račun. Gostovala je u premijerovoj emisiji Weekend Special, gdje je rekla da je sve što je rekao laž. Potom se osvrnula na pitanje koje mnogi postavljaju u poslednje vreme, zašto je Ana tako dugo ćutala o svemu. Milena je rekla da je neminovno da joj je potrebna stručna pomoć.

“Ja sama igrom slučaja postala heroina, žena kojoj se obraćaju žene koje su pretrpele nasilje. Mene je kontaktirala žene iz Crne Gore, koja je rekla da trpi zlostavljanje, a ja je preusmerila da se obrati institucuijama. Ona je prijavila nasilje. Onda se desilo da sam preusmerila ženu iz Pirota, koja više nije živa. Njen muž je otišao u pritvor, a nakon dan i ubio, nakon što je izašao iz pritvora. Ako ti kažem da sam ja poslednja saznala od Ane da je podstanar u stanu u kom boravi, onda je sve jasno. Prikrivala ga je. Vidite da šta god ona da kaže, on je ućutka”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here