Dok mediji imaju tendenciju da daju prioritet ličnom životu estradnih zvezda, postoji nekolicina odabranih koji zaista zaokupljaju pažnju javnosti, a među njima su nesumnjivo Jelena Karleuša i Duško Tošić. Ova proslavljena pevačica i njen suprug, bivši fudbaler koji je postao iskusni menadžer, stekli su reputaciju jednog od najvoljenijih parova u Srbiji.

Jelena i Duško su zajednički život delili više od petnaest godina, sve do prošlog leta kada je objavljena vest o razvodu, što je Jelena kasnije potvrdila na Instagramu. Situacija se pogoršala kada se pročulo da je Jelena imala ljubavnu vezu sa poznatom fudbalerkom Ognjenom Vranješ. Uprkos ovom skandalu, više nema vesti o njihovoj vezi, što ostavlja sumnje da li je njihov razvod okončan ili čak pokrenut.

Uprkos tome što žive u istoj kući, par nije primećen u javnosti zajedno već duže vreme. Čini se da više ulažu u kćerke Niku i Atinu, koje su trenutno u najpresudnijim godinama razvoja. Kao rezultat slave svojih roditelja, obje mlade djevojke su stekle ogromnu popularnost na platformama društvenih medija. Jelenina mlađa ćerka Nika posebno je aktivna na TikToku, gde je postala vodeća ličnost među svojim vršnjacima. Često objavljuje kratke video klipove snimljene u njihovoj porodičnoj vili, koji služe kao izvor inspiracije za mnoge mlade.

Kako Nika ulazi u tinejdžerske godine, postaje sve svjesnija svog izgleda i modnih izbora. Svoj lični raj pronašla je u luksuznoj vili na Dedinju. Stambeni prostor u sklopu vile prilagođen je svim njenim potrebama i željama. Kako bi zadovoljila svoju rastuću ljubav prema modi, njena spavaća soba ima veliki i prostran ormar. Nedavno je bacila pogled na svoje elegantno dizajnirano i dobro osvijetljeno kupatilo koje se nalazi pored njene spavaće sobe. Kupatilo je ukrašeno prekrasnim bež nijansama koje mu daju spokojnu i umirujuću atmosferu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here