Kuća koja košta samo 6000 eura: Riješit ćete svoje stambeno pitanje na jeftin i pametan način - Lifesytledom

Kuća koja košta samo 6000 eura: Riješit ćete svoje stambeno pitanje na jeftin i pametan način

U BEOGRADU JE NEDAVNO ODRŽAN JEDAN SAJAM, ALI NE BILO KAKAV, NEGO SAJAM GRAĐEVINARSTVA.

Montažne kuće su svakako bile jedne od najzanimljivijih i najpristupačnijih projekata koji su bili tamo predstavljeni i izloženi. Za 40 do 50% su jeftnije od onih tradicionalnih, a ako vas zanima cijena, cijena 31 kvadratnoig metra prostora iznosi oko 6040 eura, dok stambena od stotinu kvadrata će vas koštati 16180 eura.

Imamo i princip KLJUČ U RUKE, to je kuća za 4-članu porodicu, možete ju dobiti za 25 hiljada eura. U sivoj zoni, kvadrat će vas koštati 180 do 200 eura. One imaju mnoge prednosti kao što su jeftinost, ekološke su, tople, i ono što je najvažnije, odmah su useljive.

Montažne kuće su u svijetu česta pojava, a polako i kod nas postaju svakodnevnica. Materijal koji se koristi traje oko stotinu godina, kazao je građevinac kojeg smo zatekli na sajmu.

Nekada su ljudske kuće bile poplavljenje, ali su jako brzo riješili svoj problem, a u Obrenovcu smo imali one velike poplave, voda niti jedan montažni objekat nije odnijela, kazali su nam isped preduzeća jednog. Negorivi materijali se koriste, da se kuća ne bi u slučaju požara urušila.

Popularnost ovakvih kuća sve više raste, pošto mlađe generacije žele da njihovi domovi nose lični pečat njihov, uz tipske kuće imamo i opciju po želji kupca.

Categories: Najnovije

Leave A Reply