Internet je mjesto na kojem možemo pronaći razne trikove koji nam mogu olakšati svakodnevnicu. Svakog dana se možemo susresti sa barem jednim novim trikom za kojeg nikada ne bismo doznali da nema interneta i društvenih mreža. Baš o takvim stvarima pišemo danas. Naime, čišćenje radijatora nikome nije omiljen posao.

Malo je onih koji vole čistiti radijatore. Međutim, uz prave trikove bismo mogli da vas na neki način “natjeramo” da se i predomislite. A sigurno ako to znači da će vam cijela kuća mirisati. Jedna korisnica popularne društvene mreže Tik Tok, koja inače često dijeli savjete o čišćenju, objavila je jedan video u kojem je pokazala na koji način čisti radijatore.

Sve što vam je potrebno za to jeste omekšivač, voda i četka sa spužvom. Kao prvo, potrebno je da u četku sipate omekšivač, tako da je napunite do tri četvrtine, a nakon toga u slobodan ostatak sipate vodu i četka je spremna za ribanje. Radijatori će prilikom zagrijavanja ispuštati miris omekšivača po kojem će cijela kuća mirisati.

Advertisement