Svjedoci smo da je jedan od najvećih problema kod svih ljudi to što pojedini imaju viška kilograma i svi smo barem jednom u životu pomislili kako imamo više kilograma nego što bi trebali i kako da ih se riješimo.

Te misli su mnoge bacali u očaj i onda su krenuli da kupuju razne preparate, a da se podvrgavaju raznim dijetama, a surova istina jeste da je rijetko ko uspio tako da smrša, a pored toga je možda i narušio sopstveno zdravlje izgladnjivanjem.

Kada smo kod dijeta, u svijetu postoji veliki broj dijeta, ali vam savjetujemo da ih ne koristite prije nego li se psoavejtujete sa ljekarom, jer kod dijeta je takva stvar da one ne odgovaraju svima jer svi mi nemamo identično tijelo.

Međutim, postoji jedna diejta koju su mnogi probali i koja im je dala željene rezultate, a o kojoj ćemo da pričamo u današnjem članku. Ono što je bitno da ukoliko se bduete pridržavali svega ovoga možete izugbitii do 5 kilograma za samo tri dana.

Naime, ta dijeta funkcioniše ovako.

Za doručak je potrebno da pojedete kuhani krompir bez soli i jednu šolju jogurta, a za ručak pojedite dva kuhana krompira i šolju jogurta,a dok za večeru možete da pojedete odnosno popijete samo dvije šolje jopgurta.
Drugog dana, doručak i ručak su isti, dok za večeru možete pojesti jedan kuhani krompir i jednu šolju jogurta.

Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste da je ova dijeta mnogo oskudna kada je hrana u pitanju i prije nego li je oprobate savjetujemo vam da se posavjetujete sa ljekarom.
Isto tako ukoliko ojsjećaj gladi bude baš veliki možete popiti dodatnu šolju jogurta ili pojedite šaku nekog orašastog voća.

Vaš komentar

Preporuke