Lela Andrić je poznata folk pjevačica koja je bila vrlo popularna devedesetih godina, a devedesetih se udala za biznismena Srđana Adžemovića. Razveli su se nakon nekoliko godina braka, a on je oženio bivšu manekenku Nevenu Stamenković. Prema riječima pjevačice, brak Lele i Srđana bio je tegoban. Rekla je da se ponekad boji za svoj život jer je njezin bivši suprug bio na meti kriminalaca.

 

 

Leila se nikad nije sramila svog druženja s kriminalcima, a nekima se čak pohvalila da je kuma. Ne znam zašto me svi vole, vjerojatno zato što sam iskren. Najteže mi je bilo kad su mi poginuli kumovi Dugi i Šljuka. Sva ta ubistva desila su se u prvoj godini mog braka sa Srđanom Adžemovićem – pjevačem “Kurira” koji je počeo 2017.

 

 

– Ubojica je zapravo bio za mojim mužem i ubijali su gdje god su stigli. Bojim se za svoj život jer nikad ne znam hoće li me netko ubiti na ulici, podmetnuti bombu pod auto ili politi vodom kuću. Stalno dobivamo prijetnje smrću. Zato sam bila najsretnija kada sam se razvela, ne zbog Adžema, već zato što je to bio težak period u mom životu – zaključuje pjevačica.

 

Podsjećamo, Lela je devedesetih snimila hitove koje je za nju napisao pokojni Šaban Šaulić, poput “Vještičji sin” i “Tomo, majstore”. U nastavku pogledajte kako je to danas izgledalo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here