Sada je već počela nova sezona jednog od najpoznatijih muzičkih takmičenja u našem regionu, pa je tako već snimljena prva epizoda i poznato je da je došlo do nekih promjena kada je u pitanju to takmičenje, dok je najveća promjena sigurno to što je Ceca Ražnatović došla na mjesto Jelene Karleuše koja je uvijek bila zadužena za podizanje atmosfere.

Članovi žirija Zvezda Granda svoje mišljenje oko toga nisu iznosili, a jedan od članova žirija o čijem se privatnom životu ne zna baš puno je Dragan Stojković Bosanac.

Bosanac je zapravo već 44 godine u braku sa svojom školskom ljubavi, pa su i Dragan i Dunja rođeni u Konjicu, gdje su oni završili školu pa se poslije toga preselili u Beograd i to radi svoje buduće supruge.

U to vrijeme je Dunja upisala studije u Begoradu, a Bosanac je ubijedio svoje roditelje da je za njega bolje da i on studira u glavnom gradu bivše Jugoslavije nego u Sarajevu, a oni su se tako vjenčali u vrijeme kada su još bili studenti, pa je razlog tome bila trudnoća od Dunje.

Roditelji do Dunje su bili tada skroz iznenađeni, ali ipak su bili i sretni radi toga što će imati unuče, pa Bosanac govori da je Dunja bila u drugom stanju, a da je sve to samo ubrzalo njihovu odluku da oni stupe u brak pa se nikada nije pokajao radi toga i tako oni danas veoma često odlaze u rodni kraj gdje oni imaju kuću i gdje se mogu najbolje opustiti i odmoriti.

Advertisement