Za početak ove sedmice ćemo malo govoriti o Ani Nikolić koja se dovela u red posljednjih godinu dana, nakon što je upala u depresiju i udebljala se do 122 kilograma. Uradila je operaciju želudca i sada ima samo 50 kilograma, i izgleda poput kostura, kao da je izašla iz logora. Međutim, ona kaže da je prezadovoljna svojim izgledom i nema namjeru da stane sa svojim planom prehrane, teretane i zdrave ishrane, te ne želi nikoga vidjeti na tome putu.Sve je počelo još početkom 2019 godine, kada je imala jako velike probleme sa bivšim mužem Rastom, otkazao joj je sve pjesme na njenom novom albumu, tako da nije imala šta da prodaje, i karijera joj je visila o koncu. Nakon par mjeseci se ipak malo digla, i odlučila okrenuti svoj život za 180 stepeni.

Krenula je na rigorozne dijete, karijera je opet krenula ka gore i počela je snimati nove pjesme. Operisala je želudac, i kako sama kaže, sad jede kao vrabac, realno tak oi izgleda. Malo po malo i ona je za par mjeseci dotjerala svoju liniju. MOžda je danas po riječima njenih fanova, koji su ipak najrealniji, ipak malo pretjerala sa djetom. 

Ona je u subotu objavila fotku svoje kćerkice Tare, koja joj je bila najveći motiv u životu. Kako ona sama kaže, da nije bilo nje, bog zna kako bi završila Ana Nikolić. Sviđa li vam se njena današnja linija? Pišite nam u komentarima i ostanite i dalje uz nas.

Preporuke