U posljednje vrijeme se u Srbiji raspalo nekoliko brakova poznatih parova, a koji su trajali dvije i više decenija, te su mnogi ostali u nevejricom na ta saznanja. Ipak, veliku prašinu je podigao razvod glumačkog bračnog para Lazara i Danice Ristovski, koji su važili za baš idealan i složan par koji su zajedno veoma dugo, od svoje mladosti, koji su podigli djecu, te su zajedno radili i glumili u mnogim projektima i važili su za uspješan par. Ipak, nakon 40 godina međusobne podrške, ljubavi i oslonca, kao grom iz vedra neba je odjeknula vijest o njihovom razvodu, a javnost nikada nije saznala koji su razlozi razvoda. Pričalo se da je u pitanju preljuba, te da je jedno od njih dvoje našlo novu ljubav, ali za to nije bilo nikakvih dokaza

Čini se da je odluka o njihovom razvodu najviše šokirala njihove sinove Jovana i Petra, a Lazar i Danica su u medijima pokušali da objasne kako su se njih dvoje s godinama počeli udaljavati jedno od drugoga, a u svom nedavnom intervjuu za medije Lazar je možda i nesvjesno otkrio šta je bio okidač za takvu odluku.

Naime, on je rekao kako je svjestan da ga mnogi ne vole i da misle da nije nježan i da je pravi grubijan, ali da se on ne obazire na sve to, jer ne želi da gubi vrijeme da razmišlja o tome šta neko misli o njemu i da li je to dobro ili loše. rekao je da se on drži one stare, narodne ” Psi laju, a vjetar nosi”, a mnogi su shvatili da on u stvari govori o svojoj bivšoj supruzi iako on to nije spomenuo.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here