Ovih dana srpsku javnost potresa jedan novi skandal , koji je veliki šok , nakon što se desilo sve što jeste vezano za školu glume Mike Aleksića , kada je Milena Radulović izašla u javnost sa detaljima , a sada se oglasila i Danijela Štajnfeld koja tvrdi da ju je silovao Branislav Lečić , naš poznati glumac , biznismen i političar . Svih ovih dana špekulacije ne prestaju , a niko nije uspijevao da dobije izjavu od njegove sada bivše supruge , NIne Radulović . Međutim novinari su napokon otkrili gdje se ona krije i dobili su neke informacije.

Nina je na društvenim mrežama istakla kako joj je u ovome trenutku njeno zdravlje najvažnije: ”Doktor mi je rekao, da šetam, vježbam i hranim se zdravo, ako želim da se oporavim…. a ja, razumije se, slušam struku”. Ipak, sa ljudima iz medija je rezgovarala Ninina majka Gorica koja je otkrila kako se njena kćerka osjeća nakon optužbi na račun njenog bivšeg muža: ”Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cijele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zamjeram – ne može ništa da se kaže ispravno, dok se ne saznaju sve činjenice. Svi novinari su grešni kad na ovakav način izvještavaju o ovom događaju. Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati. O tome se radi. Nama je sve ostalo poznato u vezi sa drugom stranom i tu treba samo ostaviti da se stvari odvijaju po proceduri” – istakla je Gorica.

 

Na pitanje novinara kako je Nina, njena majka Gorica je rekla sljedeće: ”Nina je odlično, što ne bi bila dobro? Odlično se nosi sa svim, ona poznaje tog čovjeka, ona sve dobro kapira. Mi o tom čovjeku imamo najbolje moguće mišljenje, dok ne saznamo nešto što još uvijek ne znamo i onda ga možda promijenimo. Za sada imamo savršeno mišljenje o Branislavu. U svakoj situaciji u kojoj se našao za sve ove godine koliko ga poznajem”