Prije nekog vremena je kao bomba odjeknula vijest u medijima, ali i na estrado da su raskinuli poznata pjevačica Rada Manojlović i njen dugogodišnji partner, također pjevač Haris Berković. Naime, bilo se desilo to da je popularna pjevačica na društvenim mrežama, nakon više mjeseci nagađanja potvrdila kako je raskinula svoju vezu sa Harisom Berkovićem. Ona je u toj svojoj objavi na društvenim mrežama otkrila kako njih dvoje više nisu zajedno, i da mu želi mnogo sreće u daljnjem životu, a nakon toga su krenula nagađanja da su roditelji mladog pjevača krivi za njihov raskid:

” Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snajku. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Također, nije im se sviđala ni činjenica da je pjevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Željeli su skroz drugačiji profil snajke” – rekao je neimenovani izvor, koji je otkrio i ovo: ”Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspjela. Nakon pandemije koronavirusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspeo da izgradi uspješnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni.”

Isti izvor je na kraju cijelu priču zaključio na ovaj način: ” Kad god bi došla u Bosnu, Rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbjegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promijenio je ponašanje prema djevojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli” 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here