U nastavku današnjeg članka, riječ dvije o zdravlju. Naime mnogi ne vjeruju u snagu pozitivnog i negativnog razmišljanja ili pozitivne i negativne energije. Ali često niste ni svjesni da vaše razmišljanje utječe na ishod nekih životnih situacija.Energija koju ispuštate u svoj dom je vrlo važna, zato je učinite pozitivnom na ovaj vrlo jednostavan način. Konkretno, sve što trebate učiniti je raširiti 3 limuna po cijeloj kući u različitim sobama. Da, dobbro ste pročitali i slijedite naše današnje upute baš kako napišemo i vidjet ćete da će iti itekako jako puno efekta.

Rezultati će vas iznenaditi – ako sljedeći dan limun dramatično promijeni boju, u vašem domu ili sobi dominira loša energija koja cijeli život isisava iz vas sve što je dobro i pozitivno,kao i  vašeg doma i kuće. Limun možete izrezati na dva ili tri komada i staviti komad u svaku sobu, a svakako ih trebate zamijeniti nakon nekoliko dana kad se osuše.Limun značajno pojačava imunitet, prirodni je antibiotik koji štiti od bakterija i virusa. Njegova kiselost odbija štetne bakterije, ali, što je zanimljivo, privlači bakterije koje su korisne za naš probavni sistem.

Limun je dugo korišten kao lijek za jetru, zbog blagog utjecaja na njegov rad, kao i zbog njegove probave i krvne slike, jer snižava kolesterol. Za visok holesterol preporučuje se kombinacija limuna i češnjaka.

Limun je efikasan i protiv žgaravice. Citrus inače nije pametno konzumirati sa žgaravicom, ali ako pomiješate žlicu limuna i pola čaše vode i popijete, žgaravica će nestati. Limun je odličan i za mršavljenje.

Preporuke
Loading..