Popularnost Stefana Živojinovića nije umanjila otkako se pojavio na javnoj sceni, zapravo otkad je odlučio ići na mjuzikl sve se apsolutno promijenilo. Stoga je jedan Beogradski portl odlučio saznati što njegovi susjedi misle o njemu.

Pjevač se uselio u stan koji je kupio u svibnju prošle godine nakon što je napustio obiteljsku kuću na Bežanijskoj kosi. Njegova nova adresa nalazi se na suprotnoj strani glavnog grada, a susjedi kažu da njegova obitelj često dolazi.

Stefan se također pobrinuo za sve kad je njegov stan obnovljen i inzistirao da majstori poštuju kućni red i najavljuju veće i bučnije radove. Vidimo kako dolaze njegovi roditelji Boba i Brena, kao i njegova braća Stefan i Filip. Čitava je obitelj pristojna, uvijek se javi – kaže susjeda koja živi na Stefanovu ulazu. 

Nisam znao tko je, ali malo sam stariji, pa slušam plejadu nekih drugih pjevača. Možda prije njegove mame, ali zato moji unuci znaju svaku njegovu pjesmu i idu na njegove nastupe kada pjeva u Beogradu. Rekli su mi da su neke njihove djevojke otišle na vrata Stefana i zazvonile na zvono, ostavivši mu srca i neke poklone, vjerojatno plišane medvjede, vičući da izađe. Mladost, ludilo. Drago mi je da im je zanimljiv jer je dobro obrazovan mladić – kaže ova iscrpljena baka.

U blizini Stefanove zgrade nema megamarketa, ali u udaljenoj prodavaonici saznali smo da je Stefan dolazio, rijetko, ali ipak dođe. Jednom sam ga čak vidio kako usisava prostirku ispred vrata, ali s vremena na vrijeme vidim ženu koja dolazi u potpunosti očistiti stan. Stefan se također ponaša kao pedantan lik pa nije ni čudo što sve drži pod kontrolom.

Preporuke
Loading..