Kada je poznati folk pevač Marinko Rokvić preminuo od maligne bolesti, shrvani su njegovi obožavaoci, pre svega porodica, supruga i sinovi Marko i Nikola, i njihov polubrat Darija, Marinkov vanbračni sin, kojeg je pevač prepoznao čim je uočio, dobro je povezan sa porodicom Rokvić. U međuvremenu, život ide dalje, a početkom ove godine, dvije Rokvićeve snahe, Marko Nikolaj i Nikolajeva supruga, dočekale su svoju prinovu i obje rodile ljupke djevojčice, koje su unele u porodicu radost i sreću.

 

Jetrve se jako dobro slažu, oboje su aktivni na društvenim mrežama, objavljuju skoro svaki dan nešto, a sada prave buru jednom fotografijom. Ova slika na kojoj možete vidjeti kako doje svoju kćer u restoranu šalje snažnu poruku svim majkama koje se dvoume oko toga.Supruga Nikole Rokvića je veliki pobornik ovog čina a to je i dokazala kada je nedavno gostujući u jednoj emisiji u studiju pred kamerama podojila svoju bebu pred milionima gledalaca a tada je i objasnila zašto misli da je ovo važno.

 

Bojana Barović je tada rekla da je dojenje van kuće kod nas još uvijek tabu tema a u tome nema ničeg prirodnijeg jer svaka majka svojom bebi treba da pruži u svakom momentu ono što joj je najpotrebnije a to je blizina, sigurnost i ljubav ali i najbolja moguća hrana. Nema potrebe da se mame negde sklanjaju, sakrivaju i ograničavaju svoje kretanje jer je ”vreme” za hranjenje. I sa prvim i sada sa drugim detetom, slobodno sam se kretala, uživala i dojila gde god su oni to poželeli. Proleće je, lepo je vreme, izađite, uživajte sa svojim bebama, i ne zaboravite da budete dovoljno hidrirane, jer znamo koliko je  to važno i za mamu i za bebu, rekla je Bojana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here