Svi smo bili svjesni da kada je obnašala funkciju predsjednika Hrvatske da je ona bila jedna od najpoznatijih predsjednika države u svijetu.

Kada su u pitanju njeni medijski istupi, uvijek je to radila dobro i mediji su je voljeli, ali ruku na srce vrlo često je znala da pretjera sa time. Ono po čemu je isto tako ostala upoznata jeste njen originalni stajling i žene su uvijek nekako voljele da komentarišu njen izgled, a skoro uvijek je zgledala neprikosnoveno.

Na predsjednilčkim izborima za dlaku ju je pobijedio njen konkurent Zoran Milanović koji je tako postao novi predsjednik Hrvatske, a kako je izgubila ove izbore ona je se povukla sa cijele balkanske scene, te otišla na zasluženi odmor sa svojim mužem.

Međutim, svi mi smo se pitali šta je se desilo sa njom, međutim, ono što smo otkrili odjeknulo je regijom.

Naime, ona je ubrzo nakon povratka sa odmora postala predsjednica Hrvatkog olimpijskog odbora, a do tada na tom mjestu je bio Zlatko Mateša.

On je tu bio dugi niz godina, ali je ta pozicija starosno ograničena i kako je on došao do te granice, tako da je se on morao povući iz svega toga.

Međutim, ono što je čudno u svemu tome jeste da će njena zarada na dnevnom nivou tu da bude nekih 900 dolara, a vjeruje se kako će godišnje ona zarađivati i preko 160.000 dolara, a kada sve uzmemo u obzir to je mnogo veća plata nego li što je primala kada je bila predsjednica Hrvatske.

Koji vu vaši komentari na ovo?

Preporuke