Kolinda baš voli da se ljubi: Društvene mreže gore zbog ovog snimka, ostala mokra do kože (Video) - Lifesytledom

Kolinda baš voli da se ljubi: Društvene mreže gore zbog ovog snimka, ostala mokra do kože (Video)

Zbog predsjednice Hrvatske gori cijeli Tviter

Hrvatska nije uspjela osvojiti Mundijal, ali uprkos tome, Hrvati su ipak dobili razlog za smijeh – i sve zahvaljujući Kolindi.

U finalu Mundijala, fudbaleri reprezentacije Hrvatske izgubili su sa 4:2 od Francuske, poslije čega je atmosfera u Moskvi postala praznična pa i za predsjednicu Hrvatske.

Prvo je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović plakala dok je Luku Modrića grlila, ali su ubrzo te suze postale radosnice, zato što je postala svjesna da je historijski ovaj uspjeh.

Prvo je bilo prisnih scena u loži sa Emanuelom Makronom – predsjednikom Francuske, ljubili su se i grlili dugo u znak utjehe, a Makron je zatim na terenu postupio kao pravi džentlmen tokom svečane ceremonije dodjele priznanja.

Kolindinu ruku je podigao visoko, a to je bio znak da je najveći pobjednik Mundijala – zapravo Hrvatska, kao ekipa koja je u potpunosti prevazišla sva očekivanja.

Poslije toga, predsjednica Hrvatske se izgleda isuviše opustila, pa je počela da grli i ljubi sve fudbalere Francuske i Hrvatske.. i nije se zaustavila tu.

Čak je poljubila i pehar prvaka svijeta prije nego je predat u ruke Trikolora, što je brojne Tviteraše nasmijalo, čak i u Hrvatskoj.

Ne brini Kolinda, ako Bog da sreće pa da vas sudbina ponovo spoji na sljedećem Svjetskom prvenstvu. I ko zna, možda tad reprezentacija Hrvatske uspije pobijediti i u finalu!

U svakom slučaju, ovim putem čestitamo i fudbalerima Hrvatske koji su se borili onako kako i priliči njihovom nadimku, vatreno i žestoko – pa iako nisu osvojili Mundijal, definitivno su osvojili srca miliona ljudi.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply