U ovome tekstu ćemo da se dotaknemo jedne teme koja je veoma aktuelna u posljednje vrijeme, a radi se o ženi koja je dospjela u žižu interesovanja medija i javnosti prije nekoliko mjeseci, kada se saznalo za njenu emotivnu vezu sa Igorom Jurićem, a koja je, prema nekim saznanjima skrivana oko dvije godine, te kako su mediji saznali, već nakon godinu dana su bili započeli i sa zajedničkim životom. Radi se o Mileni Popović, koja je javnosti ipak najviše poznata kao udovica srpskog političara sa Kosova, Olivera Ivanovića, koji je prije nekoliko godina likvidiran pri ulasku u svoju kancelariju u Kosovskoj Mitrovici

Tako je Milena prije nekog vremena odlučila da otkrije kako se osjećala povodom svega toga što joj se događalo od kada je njen suprug Oliver likvidiran, ali je tek nedavno otkrila i šta se dešavalo u glavi njenog sina jedinca koji je na kraju postavljao pitanja u vezi svog nastradalog oca, a kako Milena kaže, to nije bio niti malo lak razgovor:” Vratila sam se sa sahrane, on je sjedio na fotelji sjećam se. Rekao mi je: ”Da li je moj otac mrtav?” – ispričala je nedavno i dodala da se sin Milene Popović dobro navikao na njenu novu vezu s Igorom Jurićem:

” Da bih sačuvala svoj mikrosvijet, obrisala sam fotografiju sa Igorom. Nisam očekivala da će biti takvih reakcija, ljudi su uglavnom znali. Mislila sam da će to biti fotografija kao i svaka druga i ispala sam naivna” – požalila se nedavno Milena. Inače , nju i Igora Jurića su spojile zajedničke tragedije , jer je Igor kako je poznato ostao bez kćerke , dok je Milena izgubila supruga.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here