Koliko je ženama potrebno da dožive orgazam? Nemojte da vas lažu, ovo su prave brojke - Lifesytledom

Koliko je ženama potrebno da dožive orgazam? Nemojte da vas lažu, ovo su prave brojke

Pitanje je, koliko treba prosječnoj ženi da dosegne vrhunac tokom spolnog odnosa.

To pitanje uvijek muči sve muškarce. Odgovor na to je prilično jednostavan, koliko god vam se moglo činiti kao vječnost. U istraživanju je sudjelovalo 645 žena iz 21 države koje su koristile štopericu za snimanje vremena koje im je potrebno za postizanje orgazma.

Znanstvenici su ovu studiju nazvali prvom te vrste, a njena misija bila je mjeriti latenciju orgazma, odnosno vremena između uzbuđenja i orgazma. Rezultati su objavljeni u uglednom časopisu The Journal of Sexual Medicine, a oni otkrivaju da je prosječnoj ženi potrebno 13 minuta i 25 sekundi do orgazma.

Zabrinjavajuće je da jedna od šest žena uopće nije dosegla vrhunac. Uz to, treba napomenuti da se vrijeme potrebno ženama za vrhunac kretalo u rasponu od pet minuta do nešto više od 21 minute. Zanimljivo je da dob i dužina veze uopće nisu uticali na rezultate ispitivanja te da rezultati za žene nisu usporedivi s onima za muškarce.

Ono što biste trebali znati je da ženama treba za orgazam dvostruko duže od muškaraca. Studija iz 2009. utvrdila je da je muškarcima u prosjeku trebalo 6 minuta do orgazma, prenosi Evoke.

Eh, dragi ljudi. Koliko vam treba za prosječan orgazam? Jeste li sigurni da će vas žena, kad završite, zadovoljiti i ponekad “glumiti” orgazam?

Napišite nam svoje komentare i iskustva u komentarima.

Loading..

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply