Pevačica Jana Todorović poznata je po svojoj sposobnosti da pokrene publiku, a nije razočarala ni na nedavnom privatnom događaju. Todorovićeva je žurku započela svojim pjevanjem, a ubrzo je cijelo mjesto zavladalo kaosom.

Jana je poznata po tome što je rado viđen gost na proslavama, a još jednom je dokazala da vrijedi kao “kraljica savjeta”.Na društvenim mrežama pojavio se snimak muškarca koji pjevačici daruje novčanice od 20, 50, 100 i 500 eura. Čini se da je pjevačica zatečena ovim gestom, ali izgleda da ga ipak cijeni.Dok je Jana pevala jedan od svojih najvećih hitova “Šta će pevačica?”, gosti su je zasipali računima. Jedva ih je sve mogla držati u ruci.

Rođena je 15. marta 1974. godine u Prištini, u tadašnjoj Socijalističkoj Republici Srbiji. Odrasla je u Babinom Mostu, kod Obilića, a pevanjem je počela da se bavi sa četrnaest godina, 1988. Te godine je nastupila jedno veče sa roditeljima i bratom koji je svirao harmoniku u poznatoj obiličkoj kafani.Nakon završene srednje muzičke škole “Stevan Mokranjac” u rodnom gradu, 1992. godine snimila je album Ja imam moć. Međutim, prodat je u malom broju primjeraka. Potom se vratila nastupima po kafanama širom Kosova i Metohije. Na kraju je napravila kratku pauzu u pjevanju zbog razočaranja prodajom albuma i umjesto toga počela je raditi kao profesorica muzike.

Jana je 1997. godine u Kosovskoj Mitrovici upoznala pevačicu Marinu Živković, čime je ponovo pokrenula njenu karijeru. Živković je Janu preporučio Ivanu Todoroviću, vlasniku diskoteke kome je bila potrebna grupa za koncerte uživo. Todorović je potom otputovao u Prištinu da se sastane sa Janom u hotelu Grand.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here