Adam Martin (41) umalo je umro od trovanja krvi uzrokovanog kokicama zaglavljenim među zubima. Eto, svi m i volimo tu super greickalicu, ali ona može itekako da bude opasna. Ovaj nesretni čovjek završio je u bolnici zbog običnih kokica i na kraju je imao operaciju otvorenog srca.Znači kokica, ga je mogla doći glave. Adam je prvo došao svom stomatologu nakon što je primijetio da su mu desni upaljene, ali na kraju mu je dijagnosticiran endokarditis, infekcija koja nastaje kada bakterija uđe u krvotok

Nažalost, prvi liječnik kojem je Adam pristupio nije postavio točnu dijagnozu i poslao je Adama kući, lineći na taj način veliku grešku, a Adam je kasnije otkrio novinarima: “Ipak, cijelo vrijeme sam osjećao da nešto ozbiljno nije u redu. Puno sam spavao i osjećao sam se loše. Imao sam bolove u nogama i jednostavno se nisam dobro osjećao. Ubrzo nakon toga hospitaliziran sam, i vidio sam da je vrag odnio šalu. “ Nakon analiza, Adam je hitno završio na operacijskom stolu, a sama operacija je trajala satima, ali na sreću je sve prošlo dobro i ovaj čovjek se sada polako oporavlja, no zakleo se da više nikada u životu neće jesti kokice, jer, kako kaže. ne vidi drugi način kako je ova bakterija mogla ući u njegov krvotok osim na taj način.

Svi prisutni doktori također vjeruju da je Adam ubrizgavao bakteriju u krvotok kroz usta dok je pokušao stisnuti komad kokice među zubima stvarajući toliko rana na desnimaa, pokušavajući se riješiti komada kokica , a saznalo se da koristi komade žice, olovke, pa čak i mali ekser za to.

Preporuke
Loading..