Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, nedavno je boravio u Londonu na službenom putu. Osim službenih obaveza, našao je vremena i za proslavu rođendana kćerke Kristine Mitrović. Željko i Kristina su se jako zabavili i napravili lijepe zajedničke fotografije. Podijelili su fotografije na društvenim mrežama i dobili brojne želje i čestitke. Jedan komentator je rekao nešto što se Mitroviću nije dopalo, a on je odmah odgovorio.

 

Nakon Londona, Mitrović je otputovao u Abu Dabi da učestvuje na najvećem međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme. Prošlo je više od mesec dana otkako se Kristina rastala od verenika Ilje, ruskog milijardera i naslednika kralja uranijuma Zeliko je rođen 31. maja 1967. godine u Beogradu. Osnovnu i srednju školu pohađao je u Zemunu, a kasnije studirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

 

 

“Šta si tražio u Londonu? Nesuđenog zeta da ga moliš da se vrati? – glasilo je pitanje jednog pratioca, na koje je usledio kratak odgovor Mitrovića:- Tebra, ja ovde imam veliki biznis, koga boli k**** za zeta???” – odgovorio je Željko Mitrović koji u Londonu razvija svoje biznise, a prošle godine je kupio i akcije Gugla.

 

Osamdesetih godina prošlog veka bio je basista rok grupe Oktobar 1864. 1988. osnovao je muzički studio, a kasnije i televizijsku stanicu RTV Pink.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here