Aleksandar Vučić je veoma prepoznatljiva politička ličnost u regionu koja je stekla značajnu medijsku pokrivenost zbog čestih pojavljivanja na brojnim televizijskim kanalima. Njegovo redovno prisustvo u medijima značajno je doprinijelo njegovoj širokoj popularnosti, čineći ga istaknutom ličnošću u političkoj areni. Nije neuobičajeno vidjeti ga na nekoliko televizijskih kanala, što je pomoglo da se poveća njegova vidljivost i istaknutost u očima javnosti. Vučić je kao predsednik Srbije postao poznata i cenjena ličnost, čiji su stavovi i mišljenja često tražena u medijima. Njegova redovna pojavljivanja učinila su ga poznatim imenom, a njegova popularnost i dalje raste jer je i dalje istaknuta ličnost u političkom pejzažu regije.

Posle razornih masakra koji su se nedavno dogodili u Srbiji, u kojima je izgubilo 17 života, a više od 20 je povređeno, predsednik Vučić je bio pod žestokim kritikama javnosti. Beograđani su bili duboko ljuti i održali su dve velike demonstracije, pozivajući na ostavke vladinih zvaničnika. U pokušaju da se suprotstavi ovim protestima, predsednik Vučić je proglasio sopstveni skup za 26. maj.

Što se privatnog života tiče, trenutno je u braku sa Tamarom, sa kojom ima sina Vukana. Pre Tamare, bio je u braku sa Ksenijom Vučić, popularnom novinarkom koja je nažalost preminula prošle godine. Iz prethodnog braka ima sina Danila i ćerku Milicu. Kao prva dama Srbije, Tamara ga često prati na diplomatskim putovanjima. Uprkos zauzetosti, nastoji da provodi dragocjeno vrijeme sa svojom porodicom kad god je kod kuće. Štaviše, Tamara radi u ministarstvu.

Bez sumnje, primarni prioritet u životu prve dame je njen šestogodišnji sin Vukan. Njihovo vrijeme provedeno zajedno karakterizira obilje mašte, zabave i sreće. Nedavno je prva dama pokazala svoje kulinarske vještine kroz video koji je podijelio na njenom Instagram nalogu. U videu je istakla važnost pronalaženja zadovoljstva u malim stvarima u životu. Jedna aktivnost koja donosi ogromnu radost prvoj dami i njenom sinu je zajedničko pravljenje pite. Video prikazuje Vukanovo učešće u procesu pravljenja pite, od stavljanja u rernu do primarnog testera ukusa. Kakva je vaša perspektiva ovog dirljivog prikaza majčinske ljubavi i povezanosti?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here