Milo Đukanović je dugogodišnji istaknuti političar u regionu, a trenutno se kandiduje za predsjednika Crne Gore. Njegov rival u drugom krugu glasanja je Jakov Milatović. Đukanović je u crnogorskoj vladi više od 30 godina, a za to vrijeme ga je podržavala supruga Lidija. Par je u braku više od 30 godina, a njihova ljubav započela je u srednjoj školi. Mediji u Crnoj Gori dosta pažnje posvećuju prvoj dami zemlje, koja je uvijek odjevena po posljednjoj modi.

Lidija i Milo upoznali su se 1980. godine, a spojila ih je zajednička ljubav prema košarci. Lidija je u srednjoškolskim godinama igrala za KK Budućnost, a nakon diplomiranja upisala je pravo na fakultet. Par je hodao osam godina prije vjenčanja, a imaju sina Blaža. Milo je dobio svoju prvu političku poziciju nakon što se sve ovo već dogodilo.

Lidija nije ljubitelj toga da bude u centru pažnje, ali je rekla da Milu voli ne zato što je poznati političar, već zato što se oseća kao da gubi dan bez njega. Poznata je i po tome što je jedna od najbolje obučenih supruga političara u regionu, a iako voli skupe brendove, omiljeni su joj komadi odeće modne kuće Valentino.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here